Sevgililer gününün yaklaştığı bir dönemde erkek sevgiliye hediye fikirleri en çok aranan konulardan biridir. Ama erkek sevgiliye hediye sadece sevgililer gününde değil, diğer önemli ve özel günlerde de veya hiç bir sebep yokken de verilebilir.

Sevgiliyle kutlanabilecek özel günlere bakacak olursak en başta sevgililer günü gelmekle, doğum günü çok özel günlerden biridir. Ayrıca tanışma yıldönümü gibi günler de kutlanabiliyor.

Peki sevgiliyle kutlanabilecek bir sürü özel gün varken erkek sevgiliye hediye olarak ne alınabilir? Bu yazımızda sizi bu sorudan kurtaracak çok güzel erkek sevgiliye hediye fikirleri ile geldik.

Erkek Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

erkek sevgiliye hediyeEğer sevgilinizle birlikte kutlayacağınız özel bir gün için hediye arıyorsanız erkeğe alınacak hediyeler ile ilgili size bir kaç tüyo vermek istiyoruz.

Erkek sevgiliye verilebilecek çok sayıda hediye vardır. Ama biz size erkek sevgiliye hediye olarak gümüş madeninden üretilmiş erkek takı vermenizi teklif ediyoruz. Ona alacağınız gümüş bir takı kalıcı bir hediye olmakla belki hayatı boyunca hiç yanından ayırmayacağı çok değerli bir parçası olacaktır.

Erkek gümüş takılar hem günlük kullanım için çok uygundur, hem de fiyat olarak diğer çok değerli madenlerden üretilen takılara nazaran daha uygundur. Bu nedenle de erkek sevgiliye hediye fikirleri içerisinde en mantıklı seçim ona sürekli kullanabileceği yanından hiç ayırmayacağı bir takı olacaktır.

Ama takı alırken de sevgilinizin zevkini ve giyim tarzını, taktığı takıları, kullandığı renkleri çok iyi bilmeniz gerekiyor. Bu kriterlere göre başarılı bir seçim yapabilirsiniz. Tabi ki seçtiğiniz gümüş takı ile onun zevkine hitap ederken aynı zamanda sizin zevkinizi de yansıtan bir hediye olmalı.

Erkek Sevgiliye Gümüş Yüzük Hediye

Erkek sevgiliye hediye fikirleri arıyorsanız yüzük takmayı seven bir sevgiliye gümüş yüzük hediye edebilirsiniz. Sektörde erkekler için birçok farklı tasarımda her tarza ve yaşa uygun taşlı ve taşsız binlerce erkek gümüş yüzük modelleri vardır.

Kılıç Motifli Siyah Zirkon Taşlı Gümüş Yüzük klasik bir tarzı olan, özellikle işinden dolayı günlük hayatında takım elbise giyen erkek sevgiliye verilebilecek en güzel hediyelerden biri olabilir. Yan kısımlarında kılıç detayı olan bu erkek gümüş yüzük faset kesim siyah zirkon taş ve yüzük üzerindeki ince el işi süslemelerle sade ve klasik bir tarzı şıklaştıracak yüzüklerdendir. Bununla beraber taşın ve kılıç motifinin çevresini süsleyen yine siyah renk mikro zirkon taşlar yüzüğü daha da ihtişamlı hale getirmiştir.

Erkek sevgiliye hediye olarak tercihinizi Diriliş Takı`nın yeni erkek gümüş yüzük modellerinden olan Sekizgen Model Ay Yıldız İşlemeli Gümüş Yüzük modelinden yana da kullanabilirsiniz.

Ay yıldız motifli yüzükler erkek gümüş yüzük modelleri arasında en çok sevilen ve tercih edilen modellerden olduğu için sevgilinizin bu yüzüğü beğeneceğinden emin olabilirsiniz. Üst kısmı gold detaylı Ay yıldız motifi ve farklı desenlerle süslenmiş bu yüzüğün yan taraflarında örgü desen ve Osmanlı desenleri tercih edilmiştir. Gold ve gümüş renklerinin kombin edilmesiyle hiç bir taş kullanılmadan tasarlanan yüzük, her yaşa ve her tarza hitap etmektedir.

Daha farklı tarza sahip, hikayesi ve ruhu olan bir yüzük hediye etmek istiyorsanız seçiminizi kesinlikle zıhgir yüzüklerden yana kullanmalısınız. Zihgir yüzükler diğer yüzüklerden farklı olarak başparmağa takılan yüzüktür. İlk zamanlarda sadece okçulukta kullanılsa da zamanla erkeklerin vazgeçilmez yüzük modellerinden birine çevrilmiştir. Ayrıca her bir zihgir yüzüğünün kendi ruhu olduğunu söylerler.

Siz de sevgilinize ruhu olan gümüş yüzük hediye etmek istiyorsanız yine Diriliş Takı yeni erkek gümüş yüzük modellerinden biri olan Kayı Boyu Armalı kenarı motifli gümüş yüzük tercihiniz olabilir. Siyah zemin üzerine üç boyutlu kayı boyu arması işlenen yüzüğün yan tarafları Osmanlı desenleriyle süslenmiştir.

MUTLAKA OKUYUN:   Sevdiklerinizi Şaşırtacak Kişiye Özel Hediye Fikirleri

Erkek Sevgili İçin En Tarz Gümüş Bileklik Modelleri

Takı olarak erkeğe alınacak hediyeler sırasında 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş çok şık gümüş bileklik modelleri de tercih edilebilir.

Gümüş zırh bileklik zevkli tasarımıyla kendine has tarzı olan, şık görünmeyi seven ve buna dikkat eden erkek sevgilinize çok yakışacaktır. Tamamı 925 ayar gümüş madeninden üretilmiş Diriliş Takı`nın Exclusive Seri`sinin çok özel parçalarından olan Kurt Kafası Figürlü Zırh gümüş bileklik ve Aslan Figürlü Zırh gümüş bileklik modeli tamamen el emeğine dayanmaktadır.

Gizli açılıp kapanır mekanizmalı, aslan figürlü ve kurt kafası detaylı, parlak mikro taşlarla süslenmiş zırh gümüş bileklik bileği saran tasarımıyla sevgilinizin tarzına tarz katacak, girdiği her ortamda bütün dikkatleri üzerine çekecektir.

Erkeğe alınacak hediyeler arasından eğer bileklik almaya karar verdiyseniz Tekerlek Motifli Erkek Gümüş Bileklik de güzel bir seçim olabilir. Sade ve şık tasarımıyla göz okşayan bileklik her zevke hitap etmektedir. Eğer tercihiniz bu bileklikten yana olursa erkek sevgiliye hediye olarak yüzük kombinli de alabilirsniz.

Erkek Sevgiliye Hediye Kolye

Günümüzde erkek modasında artık farklı tarzlara uygun hem klasik çizgilerde hem de daha modern tasarımlarla bir sürü erkek gümüş kolye modelleri üretiliyor.

Erkek sevgiliye hediye fikirleri arasına kolyeyi de ekleyin deriz. Çünkü Diriliş Takı online sitesinde sevgilinizin tarzını yansıtacak çok sayıda gümüş kolye modelleri bulabileceğinizden eminiz. Zengin ürün koleksiyonundan seçim yapmanız biraz zor olabilir. Bu nedenle de biz sizin için bir kaç model seçtik.

Gümüş kral kolye zincir klasik ve her erkeğin tercih edebileceği bir kolye modelidir. Ne alacağınıza karar veremiyorsanız tercihinizi tamamı el işi olan bu kolyelerden yana kullanabilirsiniz.

Eğer biraz hareketli ve anlamı olan bir şey arıyorsanız Kartal Başı Motifli Ay Yıldız Gümüş kolye modelini de seçebilirsiniz. Türklüğü ifade eden bu gümüş kolye sevgilinizin milliyetçi duygularını yansıtacaktır. Bu kolyenin yanı sıra Kartal Başlı Kurt Motifli Gümüş kolye veya Kartal Başı Motifli Süleyman Mührü gümüş kolye modelleri de alternatifler arasında yer alabilir.

Resim Üzeri İsim Yazılabilir Kişiye özel gümüş kolye sevgilinizi değerli hissettirir. Hatta erkek sevgiliye hediye fikirleri listenizin en başına bu kolyeyi yazabilirsiniz.

Dualı kolye modelleri de erkek sevgiliye hediye olarak son zamanlarda en çok tercih edilen kolyelerden biridir. Siz de sevgilinize dualı kolye almak istiyorsanız tercihinizi Diriliş Takı yeni kolye modellerinden biri olan Fatiha Suresi içerisi Kelime-i Tevhid işlemeli gümüş kolyeden yana kullanabilirsiniz. En faziletli dua ve kelimeleri yansıtan kolye siyah zemin üzerinde gold ve gümüş rengi kombin edilerek tasarlanmıştır.

Erkeğe Alınacak En Şık Hediye

Deri ürünler erkeğe alınacak hediyeler arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Sevgiliniz takı takmayı sevmiyorsa veya ona nasıl bir takı alabileceğinize karar veremediyseniz deri cüzdan modelleri en güzel seçim olacaktır.

Öncelikle deri cüzdan her erkeğin ihtiyacı olan bir aksesuardır. Hatta erkeklerin kurtarıcı parçasıdır diyebiliriz. Böyle ihtiyaç duyulan bir parça erkek sevgiliye hediye fikirleri listesinde kesinlikle ilk sıralarda yer almalı.

Sevgilinize cüzdan almaya karar verdiyseniz seçiminizi Diriliş Takı online sitesinden yapabilirsiniz. %100 orijinal deriden üretilen kanserojen madde içermeyen deri cüzdan modellerinin her biri şık tasarıma sahiptir.

Erkek cüzdan modelleri kullanım şekline ve zevke göre tercih ediliyor. Sevgiliniz hem nakit para hem de kart kullanıyorsa ona kişiselleştirilebilen Vano Model Telefon Bölmeli Deri Cüzdan modelini tavsiye ederiz. Beş farklı renkte üretilen bu cüzdan çok işlevsel olmakla sevgilinizin günlük hayatında severek kullanacağı bir aksesuarı olacaktır.

Sevgiliniz için yine kişiselleştirilebilen Kozmo Model Kartlık Deri Cüzdanı da düşünebilirsiniz. Altı farklı renkte üretilen bu cüzdan modeli üç katlı olmakla 11 adet kartlık bölümü, 1 adet nakit para ve 3 adet kimlik bölümüyle geniş kapasiteye sahiptir.

Bu İçeriği Oyla!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir